Χάραξη

Δώστε στα αγαπημένα σας αντικείμενα μια προσωπική πινελιά με την υπηρεσία εγχάραξης της ChristHellas. Διαθέσιμη για ένα μεγάλο εύρος προϊόντων, η εγχάραξη εκτός του ότι είναι μια παραδοσιακή τεχνική που αναβαθμίζει αισθητικά, καταφέρνει να δώσει έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα στα δώρα που κάνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Οι αργυροχόοι μας είναι ειδικοί τόσο στις χειροποίητες, όσο και στις μηχανικές εγχαράξεις. Η πρώτη μέθοδος γίνεται με μια μακριά σμίλη, κάτι που κάνει το τελικό προϊόν να φέρει την προσωπική αισθητική του δημιουργού του. Κατά τη δεύτερη μέθοδο, τις μηχανικές εγχαράξεις, η ChristHellas φροντίζει η διαδικασία να είναι εξίσου ποιοτική. Ελεγχόμενο από υπολογιστή, το τελικό αποτέλεσμα φέρει μια λεία εγχάραξη που επιτυγχάνεται σε ταχύτερο χρόνο σε σύγκριση με αυτές που πραγματοποιούνται στο χέρι.

Ευτυχώς, η χαρακτική δεν περιορίζεται μόνο σε μερικά γράμματα και αριθμούς. Αφήστε τη φαντασία, τις επιθυμίες και την έμπνευσή σας ελεύθερη. Για να σας βοηθήσει με το επιθυμητό σχέδιο, η ChristHellas προσφέρει μια λεπτομερή λίστα με κλασικές και σύγχρονες γραμματοσειρές.

Από ένα αγαπημένο ποίημα, μουσικές νότες μέχρι μια παιδική ζωγραφιά, οι χαράκτες μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε ζωντανές τις πιο πολύτιμες αναμνήσεις και μοναδικές στιγμές σας.

Για τις χαράξεις σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.


ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΓΧΑΡΑΞΗ

has been added to your cart.
Checkout